0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

    Фирмени партита

    Заедно с агенция за организиране на събития PartyService.bg обичаме да обличаме Вашите фирмени партита в красива, елегантна и оригинална дреха. От 2008 година работим в сферата на артистичните програми. Можем да ви помогнем с изготвянето на забавна шоу програма. В зависимост от темата, екипът ни е изготвил различни тематични музикални, танцувални и артистични изпълнения. Основата на една вечерна програма е доброто озвучаване. Осигуряваме пълно музикално техническо обслужване, изграждане на сцена и ферма, осветление, професионални озвучители и DJ-и.

    Важна роля за нас в едно събитие е добрият водещ. Ще ви предложим професионални актьори, мъже и жени, владеещи чужди езици, в случай, че имате чуждестранни гости. Можете да видите техните снимки в подкатегория Водещи. И разбира се най-интересната част е изготвянето на добра забавна програма, в т.ч. тема и сценарий за събитието. Сътрудничим си с над 100 артиста в различни области - музикални изпълнители и групи, които свирят на живо, брас бендове, класически изпълнители за началото на вашето събитие; танцьори, изпълняващи модерен балет, вариететен балет, танци от Балканите, народни танци; известни телевизионни лица в областта на комедийния театър, като изпълнения на скечове или превъплащаване в образи на известни политици, музиканти и др.; циркови артисти - клоуни, мимове, живи статуи, артисти на кокили, скачащи кокили, огнени шоу спектакли, въртене на обръчи, фокусници и илюзионисти, ходене върху стъкла, факирство и много други. С годините сме подбрали да работим с коректни и точни хора на изкуството, което е от изключителна важност за безпроблемно протичане на едно парти. Всички знаем, колко притеснения и напрежение има преди началото, ние ще Ви ги спестим, за да можете да насочите Вашата енергия, не към разрешаване на маловажни проблеми, а върху гостоприемството Ви към Вашите гости. Забавните програми биват музикални, танцувални, артистични и миксирани. Жива музика в различни стилове, модерни, класически и фолклорни формации, актьорски и циркови изпълнения, всички те носят настроението на оригиналната дреха, в която ще облечем вашето събитие. Продължителността зависи от избора на вида програма, като варира между 30 минути и 2 часа.

    Оставете на нас да се погрижим за настроението на гостите на Вашето фирмено парти! За оферта пишете на sofia@partyservice.bg или се обадете на 02 421 42 28