0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

  Доставка

  Фирма Подаръци.Бг ООД доставя с:

  - Еконт Експрес / цената на доставката се калкулира различно за всяка поръчка в зависимост от местоположението на Вашето селище и се заплаща в брой при получаване на пратката / тел. за връзка с Еконт 0 7001 73000 7001 7300 

   

  Цени за експресна доставка само за гр.София:

  БЪРЗА – до края на работния ден - 8.90 лв.

  • Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден.
  • Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък.

  ЗА СТРАНАТА

  • Поръчки за доставка в страната се приемат до 15:00 часа. Поръчките след този час се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един ден.

  За по-малки градове и села, моля направете предварително запитване към наш оператор на електронната ни поща info@podaraci.bg или на тел. 02 971 11 7702 971 11 77 , за да ви изпратим график на посещенията.

   

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за доставки с Еконт Експрес:

  • Проследяване на пратка - тук можете да разберете къде се намира вашата пратка чрез номер на товарителница, който ние сме ви изпратили на вашия мейл. В случай, че нямате такъв, обадете ни се, като ни кажете вашият номер на поръчка.
  • Офиси на Еконт Експрес в страната - тук можете да видите адресите и телефоните на всички офиси
  • График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата, куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място

   

  УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС.

  ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Подаръци.БГ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

  Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на Подаръци.БГ ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.

  При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или Д и Д Експрес, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.