0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

  назад

  Златно кюлче "Пресвета Богородица"

  Златно кюлче "Пресвета Богородица"

  Още снимки

  Златно кюлче "Пресвета Богородица"

   
  Kод: 65-1508

  Наличност: Да

  99,90 лв.
  (с включено ДДС)
  99,90 лв.

  Успение (заспиване) на пресвета Богородица е един от 12-те велики християнски празници. Според Светото писание това е денят, в който Божията майка на 64-годишна възраст напуска земния живот и отива при сина си.

  Според народната традиция празникът се нарича Голяма Богородица, за разлика от Малката Богородица, когато се чества рожденият ден на Христовата майка. Никой нищо не работи. Правят се курбани, а болните нощуват на „свети места” за здраве.

  На Богородица мелят от новото жито. От него приготвят обредни хлябове за празника и вярват, че ако на този ден вали дъжд, ще има голямо плодородие в следващата година. За празничната трапеза колят агне, като предварително го захранват и прекадяват, както на Гергьовден.

  Подробности

  Подарете благословия за здраве и благоденствие!Специалното златно кюлче "Пресвета Богородица" е посветено на Дева Мария. Божията майка е почитана като покровителка на майчинството, на жените и на семейното огнище. Предайте по златен начин своите поздравления за имен ден, рожден ден, сватба, кръщене, нов дом, за добър път, за успех и за сполука в живота. Изразете своята обич и пожелайте Божествена закрила на скъпите на сърцето Ви хора!Кюлчето "Пресвета Богородица" е изработено от половин грам най-чисто злато, проба 999.9/1000 във висше, мат-гланцово качество. На лицето е изобразена Божията майка, а на гърба-кръст.Безплатно получавате луксозна подаръчна кутийка.

  Допълнителна информация

  Тегло 0.7000
  size Не
  Color Не
  Пол За Всички
  Размер на опаковката Не
  Вместимост Не
  Бройки в кутия Не
  Материал Не
  Възрастова група Не
  Зарядно Не
  Пълнители Не
  Цена 99,90 лв.
  Време за доставка 1 ден
  Регион на доставка Страната

  Споделете Вашето мнение

  Само регистрирани клиенти могат да пишат коментари. Моля, влез или се регистрирай.