0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

  Плащания

  Наложен платеж / плащане при доставка /

  Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:

  • Да отворите пратката;
  • Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;
  • В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.

  УТОЧНЕНИЕ: Ако искате подаръкът да се достави на адрес, различен от Вашия и сте избрали този начин на плащане, Подаръци.БГ ООД изпраща куриер първо при Вас, за да заплатите поръчката и след това я доставя на втория адрес, предварително посочен от Вас на нашия сайт. Услугата се заплаща двойно, според вида на избраната от Вас доставка, тъй като куриерът посещава последователно два адреса.

   

  Плащане през системата на Epay.bg

  Можете да платите през системата на Epay.bg, ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от банките, включени в системата.

  Регистрацията в Epay.bg на дебитна карта е еднократна – едновременно он-лайн и на банкомат, от страницата на ePay.bg изберете "Регистрация" и попълнете необходимите данни. За да добавите банкова карта в клиентския си профил, влезте в ePay.bg и от меню "Карти и микросметки", изберете "Регистриране на банкова карта“. Данни за картата, като номер и валидност, не се въвеждат в ePay.bg . След като изберете име на картата, ще получите цифров код с инструкция за активиране на регистрацията от банкомат. Валидността на този код е 48 ч. От менютата на банкомата изберете "Други услуги" - "B-pay", въведете код за регистрация 60006, след което въведете цифровия код за активация, получен от ePay.bg. Потвърдете плащането на таксата от 1.00 лв., за да приключите операцията. Ако откажете плащането на таксата, картата няма да бъде активирана за плащане в ePay.bg. След успешно активиране на регистрацията от банкомат, в списъка с платежните средства във Вашия клиентски профил автоматично ще бъде добавена информацията за Вашата карта. На посочения от Вас e-mail ще получите инструкция за активиране на регистрацията.

  Регистрацията на кредитна карта се осъществява онлайн, като кода на активация присъства в банково извлечение и не се изисква въвеждането му на банкомат. Тази регистрация отнема 2-3 работни дена.

  След избор на плащане през Epay.bg в процеса на поръчка, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на оператора, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След което ще бъдете прехвърлени на нашата страница www.podaraci.bg, което автоматично потвърждава плащането. Вашата поръчка ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашия акаунт в Epay.bg. За повече информация, посетете www.epay.bg

   

  Плащане през системата PayPal

  Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal. Нашият акаунт в системата на PayPal е ecommerce.giftshop@gmail.com.

  Внимание! При избор на eCheck Payment през системата на PayPal, плащането обикновено се забавя с 4-ри работни дни, което същевременно ще забави и осъществяването на Вашата поръчка, тъй като за начало на поръчката се приема потвърждението от PayPal.com, че клиентът е извършил превод към акаунта на www.podaraci.bg.

  Как да платя стъпка по стъпка ?

   

   

  Плащане през системата на B-pay(плащане на банкомат)

  При избор за плащане през B-pay (плащане през банкомат) системата ни автоматично ще генерира 10-цифрен код след завършване на поръчката Ви. Информацията, която Ви е нужда за плащане на банкомат, е:

  • 10-цифрения код (генериран от системата на Podaraci.bg);
  • кодът на търговеца (60 000).

  B-Pay поддържа национални дебитни карти, както и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, издадени от български банки. Прочетете внимателно инструкциите от официалната страница на ePay.bg: https://epay.bg/?p=b-pay

   

  Плащане на каса на EasyPay

  С EasyPay имате възможност да заплатите направената от Вас поръчка през електронен магазин www.podaraci.bg в брой в над 1970 каси на EasyPay в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay можете да видите тук: http://easypay.bg/?p=offices. При плащане на каса на EasyPay трябва да посочите:

  • че извършвате плащане в полза на фирма „Подаръци.БГ” ООД ;
  • 0-цифренния номер (генериран от системата ни след завършване на поръчката Ви).

  За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay, като не дължите никаква такса за извършеното заплащане.

  В случай, че забравите 10-цифрения номер, може да го намерите в потребитeлския Ви профил на нашият магазин в секция EasyPay | B-Pay или в писмо, което сме изпратили на Вашата електронна поща.

   

  По банков път

  Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:
  Уникредит Булбанк АД, клон Аксаков,
  ул. Аксаков № 8
  BIC: UNCRBGSF
  Титуляр на сметката: „Подаръци.БГ” ООД
  IBAN №: BG10UNCR76301077412234 (BGN)
  УТОЧНЕНИЕ: За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на “Подаръци.бг“ ООД.

  За да получите подаръка до края на работния ден:

  • необходимо е да преведете сумата в клоновете на Уникредит Булбанк най-късно до 11.00 часа.
  • необходимо е да преведете сумата от клон на друга банка до клон на Уникредит Булбанк най-късно до 11.00 часа
  • необходимо е да ни изпратите сканирано платежно нареждане на info@podaraci.bg.

  При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

   

  Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

   
  Плащането онлайн се извършва с лична кредитна или дебитна карта – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro).

  PODARACI.BG използва пос терминал, създаден от Уникредит Булбанк.

  След избор на начин на плащане с кредитна/дебитна карта онлайн, ще бъдете пренасочени към сайта на eBORICA https://gate.borica.bg, най-сигурният картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите) .

  На страницата на Borica, е необходимо да попълните 4-рите полета:

  *

  *   За коректното извършване на транзакцията, трябва да предоставите кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали).

  * (ММ/ГГ) Датата и годината на изтичане, както са изписани върху картатата.

   Последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на Вашата карта, отпечатани са на гърба на картата.

  Възможно е банката, издател на Вашата карта, да поиска последните четири цифри от Вашето ЕГН и личният Ви клиентски номер, който ще получите от банката. Тази стъпка е задължителна, за да завършите плащането успешно.

  Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в лева  според актуалния обменен курс, определен от Вашата банка.

  При плащане чрез дебитна/кредитна карта онлайн, обработката на данните за Вашата карта се извършва само и единствено от сървърите на BORICA.  PODARACI.BG не обработва и съхранява детайли относно Вашата кредитна или дебитна карта.