0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

  назад

  Летящ китайски фенер

  Летящ китайски фенер

  Още снимки

  Летящ китайски фенер

   
  Kод: 90-0003

  Наличност: Да

  3,60 лв.
  (с включено ДДС)
  3,60 лв.
  Летящият фенер е изработен е от незапалима прозрачна хартия. Горивото е достатъчно за 15-20 минути полет. Налични в червен цвят.

  Подробности

  Потопете се в мистичната китайска култура и изживейте незабравими мигове под открито небе! Историята на летящите китайски фенери датира още от древността и е тясно свързана с китайския празник Цинмин. Този китайски фенер е изработен е от незапалима прозрачна хартия. Горивото е достатъчно за 15-20 минути полет. Внимателно разпънете фенера и следвайте инструкциите за безопасност при запалване! Единственото, което остава да направите, е да си пожелаете нещо и да пуснете фенера да полети във въздуха! Изключително подходящи са за сватби, като пожелание за младоженците или за вечерно парти на открито, където ще са невероятен акцент в нощното небе!

  ЛЕТЯЩИ ХАРТИЕНИ ФЕНЕРИ

  ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

  Комплектът съдържа хартиено тяло и восъчна плочка/фитил.

  Прочетете внимателно инструкциите за безопасност и инструкциите за употреба преди да запалите и да пуснете летящите хартиени фенери.

  • Летящите фенери се пускат само на открито и не са играчки.Трябва да се съхраняват на сухо и безопасно място, далеч от деца. Хора, които са под влиянието на алкохол и/или наркотици, не бива да имат достъп до тях.
  • Не пускайте фенерите при ветровито време, тъй като това би създало опасност фенерите да бъдат отколнени на малка височина, което би създало предпоставка за попадането на фенерите между къщи и/или дървета.
  • Не оставяйте фитила без надзор преди да пуснете фенера.
  • Пускането на фенери , които са разкъсани или имат дупки от изгаряне по хартиеното тяло, при много силен вятър може да причини преждевременно приземяване на фенера и предизвикване на пожар.
  • Ако има слаб вятър проверете посоката му преди пускането на фенера.Бъдете особено внимателни, ако в близост има дървета, сгради или кабели.
  • Не пускайте летящи фенери в случай, че в радиус от 5км има летище.

  ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

  Необходими са поне двама възрастни за пускането на един фенер.

  1.  Премахнете хартиения фенер от опаковката и разпънете хартиеното тяло изцяло, като внимавате да не го разкъсате.

  2.  Прикрепете восъчната плочка над металните обръчи, на мястото където се кръстосват.

  3.  Преди да запалите фитила, трябва да изпълните фенера с въздух като хванете фенера за металните му обръчи и леко вкарвате въздух в тялото.

  4.  За да запалите фитила, фенерът трябва да бъде изцяло разпънат и отвесен.Хванете го внимателно за горната му част и за металните му обръчи.Вторият човек може да запали фитила, когато фенерът е в това положение.

  5.  Восъчната плочка се оставя да гори за около 30-60 секунди докато въздухът, намиращ се във вътрешността на тялото се нагрее. Не пускайте фенера, преди въздухът да се е нагрял достатъчно и фенерът да е започнал да се издига сам, защото фенерът ще падне на земята и няма да излети.

  6.  Леко освободете с двете си ръце летящия хартиен фенер, пожелайте си нещо, погледнете нагоре и се насладете на гледката.

  Произведено в Китай

  Допълнителна информация

  Тегло 0.2000
  size 90 x 88 см
  Color Не
  Пол За Жени, За Мъже
  Размер на опаковката Не
  Вместимост Не
  Бройки в кутия Не
  Материал хартия
  Възрастова група Не
  Зарядно Не
  Пълнители Не
  Цена 3,60 лв.
  Време за доставка 1 ден
  Регион на доставка Страната

  Споделете Вашето мнение

  Само регистрирани клиенти могат да пишат коментари. Моля, влез или се регистрирай.