0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

    Pub crawl Sofia/Bansko

     

    Partyservice.BG организира за гостите на град София от чужбина SOFIA DISCO& BAR TOUR или запознаване с нощния живот на столицата / в много страни се нарича още "pub crawl", "bar crawl" и др.
    Ежедневно в нашия град пристигат хиляди бизнесмени, които имат предварително организирани бизнес срещи през деня. Но след като приключат със своите анганжименти, идва ред на забавлението. И точно в този момент нашият екип е на ваше разположение! Ние ще ви изготвим индивидуална програма, която ще включва органзирана вечеря в български ресторант и посещение на 3-4 или повече заведения. По ваш избор ние ще ви предложим един бар и две дискотеки, или два бара и две дискотеки или един бар и три дискотеки. Ще ви изпратим оферта със списък на заведенията и техните снимки. Във всяко заведение, групата влиза с вип карта. За да се чувствате спокойни, задължително е присъствието на гидове, които ще ви акомпанират през цялата нощ. Разбира се те владеят отлично чужди езици. Гидовете, с които работим, са млади, на възраст между 20 и 28 години, актьори, аниматори и туристически гидове, владеещи перфектно английски, немски, френски, италиански, испански, руски и др. Чаровни, приятелски настроени и пълни с енергия, те ще бъдат вашата парти компания. Техните снимки ще видите в тук. Ако ваш колега, приятел или роднина е в София и искате да го заведете в най-готините и посещавани барове, клубове и дискотеки, обадете ни се и ние ще организираме за вас пъб кроул. Намерете ни във Facebook:https://www.facebook.com/PubCrawlSofia или ни се обадете: + 359 896 70 90 40 / както Viber и WhatsApp / или 02 971 11 77.

    Pub crawl in Bansko. За любителите на зимните спортове и зимните вечерни забави Partyservice.BG организира BANSKO DISCO & BAR TOUR. Предлагаме настаняване в Grand Hotel Bansko**** и Alexandriahomes / къщи под наем / на страхотни цени. Изисквайте оферта от наш оператор за актуални цени на тел. 0896 70 90 40. Ще ви изготвим индивидуална програма, която ще включва посещение на 3-4 или повече барове и дискотекии в Банско. За да се чувствате спокойни, задължително е присъствието на гидове, които ще ви акомпанират през цялата нощ. Разбира се те владеят отлично чужди езици. Гидовете, с които работим, са млади, на възраст между 20 и 28 години, актьори, аниматори и туристически гидове, владеещи перфектно английски, немски, френски, италиански, испански, руски и др. Чаровни, приятелски настроени и пълни с енергия, те ще бъдат вашата парти компания. Техните снимки ще видите в тук. Намерете ни във Facebook: Pub Crawl Bansko или ни се обадете: + 359 896 70 90 40 / както Viber и WhatsApp / или 02 971 11 77.