0700 14 505
/на цената на един градски разговор/

Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

  Тийм билдинг

  Partyservice.bg предлага различни видове тийм билдинг програми за море, планина и в градски условия.
  С годините сме се спряли на най-атрактивните локации в България, които предлагат не само възможност за разпускане, но и outdoor / външни / спортни активности. Опитът ни води винаги към конкретни концепции и сценарий, които отговарят на нуждите на екипа ви.
  Ако се спрете на варианта да сте близо до Черно море, ще ви предложим вълнуващите морски преживявания като тийм билдинг с пиратски кораби, морски риболов, игри на плажа, пикник в красиви местности до морето и др.
  Ако се спрете на варианта да сте на планина независимо дали е летен или зимен период, ще ви предложим най-интересните спортни съоражения в Боровец.
  А ако сте решили да си останете в града, в който по-голямата част от екипа ви живее и работи, ние ще ви изпратим екип от аниматори.
  Ако искате просто да се забавлявате, ние ще ви предложим или програма със забавни физически и атрактивни игри или вълнуващо спортно преживяване. Разбира се и в двата случай, програмите са със състезателен характер, за да насърчава участниците.
  Разполагаме с екипи от спортни аниматори в София и Варна, както и професионални актьори, които да бъдат водещи на вашето събитие. Ще ви предложим отлично озвучаване, изготвяне на детайлен сценарий, награди и грамоти за победителите.
  Спрямо вашият бюджет, необходимо е най-първо да прецените дали имате финансовата възможност да изведете колектива извън вашия град, което автоматично предполага осигуряване на транспорт, изхранване и нощувки за целия екип или ако сте способни да предложите вариант за мероприятие в града, в който е централният ви офис.
  Изпратете вашето запитване на нашия мейл sofia@partyservice.bg и ние ще Ви изготвим оферта.